top of page
_49A9865.JPG

Hi! Ik ben Renee Jansen; gepassioneerd fotografe, creatief, enthousiast en altijd op zoek naar dat allermooiste, meest bijzondere plaatje: dat perfecte beeld waarbij alles klopt. 

 

Ik volgde de opleiding tot Photography & Graphic Design en vervulde mijn afstudeerstage bij StudioNIC. Hier deed ik veel ervaring op en na mijn afstuderen mocht ik aanblijven. Intussen werk ik al meer dan 5 jaar bij StudioNIC. Dat maakt me supertrots! Ik houd me vooral bezig met alles behind the scenes, familiefotografie, zwangerschaps- en newbornfotografie.

Het fotograferen van families en kinderen is een vak apart, waarin ik me met heel veel liefde heb gespecialiseerd. Hieruit is ook StudioNICjes ontstaan.! 

 Ik vind het een eer om dierbare herinneringen te mogen maken en al die mooie geluksmomenten te mogen vastleggen. 

_49A9741.jpg

Ciao, ik ben Nicole Korsten;  Kijken, ontwikkelen, creëren, zién. Dat is mijn passie, dat is wie ik ben.

Ik volgde de opleiding tot Photography en Graphic Design in Nederland, en ontdekte al snel dat mijn hart toch wel lag bij het fotograferen van mode en lifestyle. Daarin wilde ik me graag verder ontwikkelen, en liefst meteen ook goéd. Nou… die keuze was snel gemaakt. Modemekka Milaan, dát moest het worden. Ik koos voor de opleiding tot Fashion Photography aan de Fashion Academy Up To Date. Daar, temidden van professionals en vaktechnici leerde ik de kneepjes van het vak en alle ins en outs voor hét perfecte plaatje.  

Sinds 2011 het creatieve brein achter studioNIC. (www.studionic.nl) . Naast fotografie is ook vormgeving en art directie hetgeen waar ik me graag op los laat.

Mijn creatieve brein staat nooit stil. Het borrelt, waar ik ook ben, wat ik ook doe. Met altijd dat oog voor detail. Op zoek naar dat unieke sfeerbeeld en die perfecte balans tussen perspectief en compositie, licht- en kleurgebruik, vorm en lay-out.

RENEE

NICOLE

bottom of page